Meny

Signalfabriken

Öppettider idag: 10-19

Se alla öppettider

Varmt vlkommna!

Apotek

Apotek Hjärtat

Det finns ett apotek som lovar bredare utbud, bättre tjänster, klokare öppettider och mer personlig rådgivning. Deras nordligaste apotek ligger i Kiruna, det sydligaste i Tomelilla. Och det närmaste i Signalfabriken!

> www.apotekhjartat.se

Blommor

Flower by Basilica Fabrica

Signalfabrikens fantastiska blomsterbutik. Eller, är det en inredningsaffär? Oavsett om du är ute efter en enda snittblomma eller en hel atmosfär har du kommit rätt.

> www.signalfabriken.se/basilica_fabrica

Hälsa

GREEN SALON

Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Därför prioriterar vi hög kvalitet och god service. Vi använder produkter som är skonsamma mot både kroppen och miljön.
Vi är certifierade användare av Bio Sculpture Gel produkter, ett världsledande varumärke inom säker och miljövänlig nagelvård. Vi använder även högkvalitativa produkter från USA som Essie, Artistic Nail Design, IBD, Famous Name Products, Nu Skin och storbritannien Lash Perfect.
Vår erfarna personal är utbildad och certifierad i nagelvård och ögonfransförlängning i Sverige.

> http://www.green-salon.se

Mode

H&M

Idag har H&M över 3 000 butiker över hela världen. Nu finns en i Sundbyberg också. Spännande tycker vi – som är väldigt förtjusta i internationellt mode, men också lite ovanligt hemkära.

> www.hm.com

Hårvård

Headspot

Om du tycker att Sundbybergs befolkning plötsligt ser lite mer intressanta ut, kan du ha rätt. Skälet är troligen att Headspot har kommit till Signalfabriken. Frisörer, skönhet och mode i en och samma butik.

 

Inredning

Hemtex

Kuddar, plädar, gardiner, mattor, morgonrockar och allt annat som gör ett hem till ett hem. Låter väl som en perfekt match för Sundbybergs hemtrevligaste kvarter!

> www.hemtex.se

Mode

Lindex

Lindex sortimentet omfattar flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor.

> lindex.se

Kommunikation

Phonehero

I kommunikationsvärlden är Signalfabriken legendarisk mark. Här fanns Sundbybergs telegrafstation och tillverkning av kabel och telefondelar. Klart att Phonehero ska finnas här.

> www.phonehero.se

Optik

Synoptik

Synoptik har flyttat hit, med alla sina optiker och glasögonstylister, bågar, solglasögon, linser och tillbehör. Och förstås fotospegeln, där du kan fotografera dig själv i olika bågar och maila till någon du vill ha smakråd av.

> www.synoptik.se