Meny

Signalfabriken

Öppettider idag: 10-19

Se alla öppettider

Varmt vlkommna!

Apotek

Apotek Hjärtat

Det finns ett apotek som lovar bredare utbud, bättre tjänster, klokare öppettider och mer personlig rådgivning. Deras nordligaste apotek ligger i Kiruna, det sydligaste i Tomelilla. Och det närmaste i Signalfabriken!

> www.apotekhjartat.se

Blommor

Flower by Basilica Fabrica

Signalfabrikens fantastiska blomsterbutik. Eller, är det en inredningsaffär? Oavsett om du är ute efter en enda snittblomma eller en hel atmosfär har du kommit rätt.

> www.signalfabriken.se/basilica_fabrica

Hälsa

Gravity & Sundbybergs Dansskola

Gravity startades som ett intimt och fördjupat träningsprogram i april 2017, där Streetdance utforskas i detalj. Målet har varit, och är, att bygga unika individer med egna uttryck och rörelsekvalitéer, samt att sprida vår passion för dans. Sundbybergs dansskola är en nystartad dansskola med kurser för barn, ungdomar och vuxna i stilarna dansmix, balett, hiphop/show och danskurs anpassad för funktionsvariationer.
Varmt välkommen till oss på Gravity & Sundbybergs Dansskola

Hälsa

GREEN SALON

Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Därför prioriterar vi hög kvalitet och god service. Vi använder produkter som är skonsamma mot både kroppen och miljön.
Vi är certifierade användare av Bio Sculpture Gel produkter, ett världsledande varumärke inom säker och miljövänlig nagelvård. Vi använder även högkvalitativa produkter från USA som Essie, Artistic Nail Design, IBD, Famous Name Products, Nu Skin och storbritannien Lash Perfect.
Vår erfarna personal är utbildad och certifierad i nagelvård och ögonfransförlängning i Sverige.

> http://www.green-salon.se

Mode

H&M

Idag har H&M över 3 000 butiker över hela världen. Nu finns en i Sundbyberg också. Spännande tycker vi – som är väldigt förtjusta i internationellt mode, men också lite ovanligt hemkära.

> www.hm.com

Hårvård

Headspot

Om du tycker att Sundbybergarna plötsligt ser lite mer intressanta ut, kan du ha rätt. Skälet är troligen att Headspot finns i Signalfabriken. Frisörer, skönhet och mode i en och samma butik.

 

Mode

Lindex

Lindex sortimentet omfattar flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor.

> lindex.se

Kommunikation

Phonehero

I kommunikationsvärlden är Signalfabriken legendarisk mark. Här fanns Sundbybergs telegrafstation och tillverkning av kabel och telefondelar. Klart att Phonehero ska finnas här.

> www.phonehero.se