Meny

Signalbudet

I dessa oroliga tider vill vi göra det enklare och underlätta för dig att handla från våra restauranger i Signalfabriken. Ring till vårt cykelbud, Signalbudet, så får du hjälp att beställa mat från din favoritrestaurang i Signalfabriken och allt levererat hem till dig, helt kostnadsfritt.


Så här fungerar det

Kontakta Signalbudet på telefonnummer 076-76 79 159 för att göra en beställning på den mat du vill ha. Det går självklart bra att beställa mat från alla caféer och restauranger i Signalfabriken. Vid beställningen betalar du enkelt via swish till Signalbudet som efter detta lägger beställningen på aktuell restaurang. När maten är klar, skickar vi dig ett sms med ungefärlig leveranstid och cyklar sedan med maten hem till dig. För att vara säker på att du mottagit beställningen ringer budet upp dig och kontrollerar (på ett säkert avstånd) att du tar in maten innanför dörren.


Villkor och mer info

Vi tycker det är viktigt att vi alla hjälps åt. Signalfabriken vill stötta våra restauranger att hålla igång sina verksamheter, men också vara en hjälpande hand för dig som av olika anledningar inte kan besöka oss just nu. Vi levererar till alla boende i centrala Sundbyberg inom postnummer:

172 31 – 172 39
172 62 – 172 76

Hur mycket måste man handla för?

Du kan använda Signalbudet när du handlar varor för minst 200 kr, detta för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten på ett effektivt sätt till så många som möjligt.


Tider

Vi finns på plats följande tider:

Torsdag – fredag 11:00 – 14:00 samt 16:00 – 19:00
Lördag 15:00 – 20:00

Vid eventuell försening kontaktar vi dig, dock utgår ingen ersättning i någon form. Vid högt tryck som överstiger vad vi kan hantera, förbehåller vi oss rätten att neka en beställning. Vid eventuell avbokning efter lagd beställning hänvisar vi till aktuell restaurang.


Betalning

När vi anländer med dina varor och du har betalat via Swish, får du ett kvitto från restaurangen i gengäld. Om du vill reklamera en vara pga något som inte gäller leveransen, ber vi dig att kontakta restaurangen på egen hand.Vilka produkter kan vi leverera? 

De produkter vi levererar med cykelbud måste få plats i restaurangens kasse/kassar alt budets värmeväska. Vi kommer inte leverera varor med åldersrestriktioner. Livsmedel hanteras enligt Livsmedelverkets riktlinjer och rekommendationer.

Menyer
Phils Burger – se meny.
Bistro Berg – se meny.
Shiro Sushi – se meny.
The Public – se meny.
Cava Bar – Sommarstängt
Beans ´n Berries – Stängt för renovering

Säkerhetsrutiner

Våra rutiner innebär att vi håller hög säkerhet och minimerar riskerna för smittspridning.

- Vi tillhandahåller endast betalning med Swish och ej kontanter

– Personalen tvättar händer, spritar och använder handskar som byts efter varje leverans.

– Personalen arbetar endast om de är helt friska, utan symptom och ej haft några symptom senaste två veckorna eller har varit i närheten av någon som visat symtom.

– Personal ”tempas” varje morgon.

– Personalen levererar med högsta säkerhet och håller avstånd på minst 2 meter.