Golfbaren fyller 2 år!

Golfbaren Sundbyberg 2 år – En resa värd att fira!

Med ett 10 års jubileum från i somras i ryggen kliver nu Golfbaren in i ytterligare ett födelsedagsfirande med Golfbaren Sundbyberg i december.

Mycket vatten har runnit under broarna sedan starten 1 december 2021.

Golfbaren Sundbyberg tidigare SIGNAL by Golfbaren har förutom namnbytet, sommartid öppnat upp sin uteservering, första året med ytterligare 6 mobila minigolfbanor. Dessa blev så populära att de mot säsongsavrundning mystiskt försvann. Detta till trots har uteserveringen andra säsongen fungerat bra i samklang med övrig anläggning inomhus utan sina banor, då sommaren bjöd på flera härliga luncher och eftermiddagar i solen.

Golfbaren Sundbyberg har under sina två år i SIGNALFABRIKEN hunnit med flera stora abonneringar, födelsedagsfiranden, konferenser och sociala möten. Inte minst med sin populära minigolfturnering Sundbybergsmästerskapen som lockade runt 80 tävlande lag, där vinnarna togs med på en USA-resa med betald flygresa och startplats i Popstroke Tour på Tiger Woods minigolf-anläggning PopStroke i Florida.

En annan resa som Golfbaren Sundbyberg gjort är de interna variationerna, där man under tiden utvecklat konceptet The Minigolf Experience – Minigolf, Mat & Dryck med både brunch och lunch, något som är unikt för just Golfbaren Sundbyberg. Här har man varit lyhörd för de lokala nyansera och tagit fasta på vad besökarna efterfrågar. Senast i raden av konceptutveckling är söndagsöppet och ytterligare en paketlösning för gruppbokningar.

Så här firar Golfbaren Sundbyberg:

Fokus på födelsedagen fredag 1/12, med happenings hela v. 48 onsdag-söndag.

  • Minigolfturnering med möjlighet att kvala in i Sundbybergsmästerskapen
  • DJ
  • Erbjudanden
  • Brunch

Fakta Golfbaren Sundbyberg:

Golfbaren Sundbyberg tar dig som besökare med på SIGNALFABRIKENS historia från slutet av 1800-talet med de industriella verksamheterna som Sieverts Kabelverk, Järn-Alpha och LM Ericsson, telegrafstationen och 80-talets Alpha Records.

Golfbaren tycker det är viktigt att föra platsens historia vidare och har genom de tidlösa detaljerna och den befintliga strukturen i lokalen tillsammans med moderna accessoarer, glamourös dekor och banornas finesser funnit en bra balans i att behålla platsens ursprung med en modern touch. Vi har gjort vår anläggning lite ”factory chic” helt enkelt.

De unika banorna är utvalda och skapade med högsta kvalité av Hans Olofsson, världsmästare i minigolf och grundaren av Golfbaren. Här erbjuds riktigt vass minigolf på konstgräs tillsammans med storytelling, svalkande dryck och god modern streetfood.

Välkomna att njuta av The Minigolf Experience – en upplevelse utöver det vanliga i riktig Golfbaren-anda!

Läs mer om Golfbaren och boka bord här!

Varmt välkommen till Signalfabriken och Golfbaren!