Jul i Signalfabriken

Vänner, nu händer det saker här i Signalfabriken.

LULU öppnar inom kort, och som vi har längtat. Är du lika taggad som vi är? 😊 Dessutom har vi öppnat upp en pop up podd-studio, mitt på torget. Här kan du podda med utsikt över torget och sända signaler ut i hela världen direkt från Signalfabriken. Låter det intressant? Kontakta oss på våra sociala medier eller maila oss på info@milkandfriends.se för mer information om du skulle vilja podda här.

Dessutom står julen verkligen på glänt vilket vi blev påminda om när små, små flingor av snö singlade ner på torget i veckan. Visst är det ändå något speciellt med de första snöflingorna? Och det är ett säkert tecken på att det är dags att börja julpynta. Mysigt eller hur!? När brukar du börja julpynta?

Julen flyttar in i Signalfabriken lagom till första advent och sprider extra mycket julstämning inför vår numera återkommande tradition, en gammeldags julmarknad, som i år kommer att genomföras lördag 3:e december kl 11:00-16:00. På plats erbjuder våra utställare både svenska och italienska delikatesser och godsaker samt fantastiska hantverk. Tomten är så klart på plats i sin släde, vi har en fiskedamm för alla barn och dessutom gästar sångerskorna/låtskrivarna Ylva & Linda från Sundbyberg med sin kör Risingstar och bjuder på fina jultoner.

Vi ser fram emot att träffa dig, varmt välkommen till oss i Signalfabriken!
#InRealLife