HELLO WEEKDAYS

Vardagen med dess rutiner kom lika snabbt som hösten, eller är hösten bara och hälsar på för att sensommaren skall komma tillbaka innan det mörka murriga slår till på riktigt? Det har minst sagt varit en annorlunda tid och vi står inför en annorlunda framtid. 

Med ödmjukhet, visad hänsyn och medvetenhet för varandra möter vi vardagen igen. Känslan att kunna ta det där mötet IRL, att ses för en kaffe eller middag på favoritrestaurangen, visst är den härlig!?

Stay and live local är helt klart det nya. Stammisar, nya gäster även tillfälliga besökare som upplever Signalfabriken till fullo. Med ett grymt utbud av bl a restauranger kan du njuta av världens alla kök mitt i stadens ”egna stad” Sundbyberg.  Det är här det händer på riktigt #inreallife

Max Sieverts kabelverk har på nytt förvandlats till ett mecka med en härlig mix av utbud där möten mellan människor sker på riktigt. Och nu även Helio som med både mötesrum, café och coworking erbjuder kanske den mest coola arbetsplats vi sett. Så letar du efter ett ställe där du kan arbeta, ha möten eller bara ta en kaffe, då är ett besök på Helio ett måste.

Och du, stay tuned… Snart ”fore” vi lov att presentera ännu en hyresgäst.

Vi ser fram emot hösten med er, och glöm inte att hänga med oss på våra sociala medier.

Live, learn, work, eat and repeat #inreallife