www.thepublic.se

Telefon: 08-509 266 10
Mejl: info@thepublic.se

Öppettider
Mån – tis 10:00 – 23:00
Ons – tor 10:00 – 01:00
Fre 10:00 – 02:00
Lör 11:00 – 02:00
Sön 12:00 – 23:00

The Public huserar i den vackra gamla delen av Signalfabriken som vätter mot Esplanaden och Vasagatan. En gång i tiden tillverkades telefondelar här som på sitt vis förde människor närmare varandra. The Public fortsätter att skapa gemenskap, idag sker det dock över god mat och dryck i en unik miljö.

The Publics folkliga filosofi bygger på tillgänglighet – det ska kännas enkelt att kliva över tröskeln, vilken dag som helst i veckan. Av vilken anledning som helst: hit är man välkommen oavsett om man bara vill kasta ett öga på matchen över en kall öl eller om man vill avnjuta en trerätters i restaurangen med hela familjen eller kompisgänget.

På menyn hittar du rätter från all världens kök; från svensk husmanskost till Europas klassiska kök med lite särskild tonvikt på det spanska och italienska. Gemensamt för alla rätter är att de är tillagade av vassa kockar på de finaste råvaror och ofta inspirerade av årstidens växlingar. Portionerna är rejält tilltagna och priserna överkomliga. Vi tycker inte att det ska behöva svida i plånboken att äta och dricka gott.

Välkomna till The Public.


THE PUBLIC

THE PUBLIC